Start Kamers Prijzen Arrangementen Reservaties Ontbijt Route Workshops Decoratrice Links Pers

Workshops

Zin om eens eenvoudig en lekker te koken?

Wil je ook eens een ander gerecht op tafel kunnen zetten?

Zou je eindelijk willen weten hoe je dat ene ingrediënt kan gebruiken?
Of zie je het gewoon zitten om een leuke avond met vrienden of familie door te brengen, in en rond de keuken?
Dan kan je bij mij, in een gezellig en huiselijk kader, kookles komen volgen.
Je hebt helemaal geen ervaring nodig.
Ik leer je hoe je van een eenvoudig receptje, pure ingrediënten in een mum van tijd kan verwerken tot een heerlijk origineel gerecht.
 
Na het kokkerellen komt het door jullie zelf bereide gerecht op tafel, met een lekker glaasje wijn.
Lijkt dit iets voor jou?
Stel dan een groepje samen van minstens 5 personen en we spreken samen het thema (reeks van 4 lessen van telkens ongeveer 2u30) het uur en een gepaste datum af.
KOOKLESSEN OP VERPLAATSING ZIJN OOK MOGELIJK.
Tijdens de maanden juli , augustus en in het weekend zijn de kookworkshops enkel voorbehouden aan de gasten van de bed and breakfast.
Meer info en inschrijven kan via 058/52.16.65. of 0476/40.91.62. of via welcome@villaelsa.be.
 
Je bent ingeschreven na overschrijving op rek.nr. 751-2017756-02 met vermelding van jouw naam, datum en het thema.
De kookworkshops zijn ook ideaal als vrijgezellenavond, verjaardagsfeestje of als teambuilding voor bedrijven.
 
Tot binnenkort,
 
Els
 

MOSSELTJES

Mosseltjes op Italiaanse wijze met tomaten, look en Parmezaanse kaas

Mosseltjes op Thaise wijze met kokosnootmelk en citroengras
Mosseltjes met gorgonzola en look
Mosseltjes met venkel en Ricard

30 Euro per les

 

TAPAS

Per les worden er drie tapas klaargemaakt en naar keuze, zoals ;

Lauw komkommer-looksoepje, gemarineerde champignons, artisjokkentapenade, paprika's op z'n Italiaans, gegratineerde mosseltjes, inktvisringen met venkel,kippenspiesjes op z'n Japans, gehaktballetjes met munt en yoghurtsausje, olijventapenade, guacamole, auberginekaviaar, scampi's op z'n Spaans, ciabatta met mozzarella en tomaat, koude erwtensoep met munt,tartaar van maatjes en serranoham, gemarineerde artisjokken,...

25 euro per les, er is ook mogelijkheid om voordien als aperitief een rozé-sangria met perziken of de klassieke Spaanse sangria klaar te maken mits een supplement van 4 euro per persoon

 

ZOMERKEUKEN

Tatin van tomaten ,geitenkaas en basilicum

Pasta con le sarde (met verse sardientjes en venkel)
Wokgerecht met gehakt, groene curry, peultjes en gember
Pasta met pittig sausje van zongedroogde tomaten en gerookte zalm

25 euro per les

 

FEESTELIJKE KEUKEN

Kreeft in de oven met citroenboter

Trio van coquilles : met gember,sojasaus en koriander
: met zeekraal en tomaat
: carpacio van coquilles

Trio van oesters : met komkommer ,sojasaus en gember
: venkelsoepje met lauwwarme oester
: oesters in de oven met champagnesaus

Slaatje met ganzenlever, gerookte forel, gerookte eendenborstfilet en kokosdressing

35 euro per les

 

WERELDKEUKEN 1

Japans wokgerecht


De enige échte moussaka

Thais kokossoepje

Kip Tandoori

30 euro per les

 

HERFSTKEUKEN

Tatin van peren, camenbert en witloof


Pasta met gerookte eendenborstfilet en verse vijgen

Tatin van gekarameliseerde appeltjes, bloedworst en eendenlever

Pasta met oesterzwammen, shi-take, pesto-peterseliesausje en truffelolie

30 euro per les

 

VIS

Snelklaar vissoep met rouille en toastjes


Rode poon op een bedje van tomaten,kappertjes en olijven

Rog in een sjalottensausje met kappertjes

Polderaardappeltje met garnaaltjes en een sausje van sjalotjes geparfumeerd met truffelolie

30 euro per les

 

PASTA

 
Pasta met courgettes, olijven en geitenkaas
Pasta met pittig sausje van zongedroogde tomaatjes en gerookte zalm
Papardelle in romig sausje van tonijn,champignons,geparfumeerd met truffelolie
Canelloni gevuld met ricotta,parmezaan,mascarpone en verse kruiden
 
30 Euro per les
 

TAARTEN

Binnenkort ook mogelijkheid om English Afternoon te volgen.

 
© 2024 Villa Elsa - Oostduinkerke / Comsa! / PC-Rescue /