|
Villa Elsa
![]()
Bed & Breakfast - Kookworkshops - Decoratrice
![]() |
![]() |
|||||||||||||||||||||
Workshops
Wil je ook eens een ander gerecht op tafel kunnen zetten?
Zou je eindelijk willen weten hoe je dat ene ingrediënt kan gebruiken?
Of zie je het gewoon zitten om een leuke avond met vrienden of familie door te brengen, in en rond de keuken?
Dan kan je bij mij, in een gezellig en huiselijk kader, kookles komen volgen.
Je hebt helemaal geen ervaring nodig.
Ik leer je hoe je van een eenvoudig receptje, pure ingrediënten in een mum van tijd kan verwerken tot een heerlijk origineel gerecht.
Na het kokkerellen komt het door jullie zelf bereide gerecht op tafel, met een lekker glaasje wijn.
Lijkt dit iets voor jou?
Stel dan een groepje samen van minstens 5 personen en we spreken samen het thema (reeks van 4 lessen van telkens ongeveer 2u30) het uur en een gepaste datum af.
KOOKLESSEN OP VERPLAATSING ZIJN OOK MOGELIJK.
Tijdens de maanden juli , augustus en in het weekend zijn de kookworkshops enkel voorbehouden aan de gasten van de bed and breakfast.
Meer info en inschrijven kan via 058/52.16.65. of 0476/40.91.62. of via welcome@villaelsa.be.
Je bent ingeschreven na overschrijving op rek.nr. 751-2017756-02 met vermelding van jouw naam, datum en het thema.
De kookworkshops zijn ook ideaal als vrijgezellenavond, verjaardagsfeestje of als teambuilding voor bedrijven.
Tot binnenkort,
Els
Mosseltjes op Italiaanse wijze met tomaten, look en Parmezaanse kaas
Mosseltjes op Thaise wijze met kokosnootmelk en citroengras
Per les worden er drie tapas klaargemaakt en naar keuze, zoals ;
Lauw komkommer-looksoepje, gemarineerde champignons, artisjokkentapenade, paprika's op z'n Italiaans, gegratineerde mosseltjes, inktvisringen met venkel,kippenspiesjes op z'n Japans, gehaktballetjes met munt en yoghurtsausje, olijventapenade, guacamole, auberginekaviaar, scampi's op z'n Spaans, ciabatta met mozzarella en tomaat, koude erwtensoep met munt,tartaar van maatjes en serranoham, gemarineerde artisjokken,...
Tatin van tomaten ,geitenkaas en basilicum
Pasta con le sarde (met verse sardientjes en venkel)
Kreeft in de oven met citroenboter
Trio van coquilles : met gember,sojasaus en koriander
Japans wokgerecht
De enige échte moussaka
Tatin van peren, camenbert en witloof
Pasta met gerookte eendenborstfilet en verse vijgen
Snelklaar vissoep met rouille en toastjes
Rode poon op een bedje van tomaten,kappertjes en olijven
Pasta met courgettes, olijven en geitenkaas
Pasta met pittig sausje van zongedroogde tomaatjes en gerookte zalm
Papardelle in romig sausje van tonijn,champignons,geparfumeerd met truffelolie
Canelloni gevuld met ricotta,parmezaan,mascarpone en verse kruiden
30 Euro per les
Binnenkort ook mogelijkheid om English Afternoon te volgen. |
|||||||||||||||||||||||